Arvostelu:

Seuraaminen hihnassa: Erittäin hyvä

Seuraaminen vapaana: Erittäin hyvä

Liikkeestä istuminen: Liikettä ei tapahdu

Liikkeestä maahanmano ja luoksetulo: Liikettä ei tapahdu

Paikallaolo häiriön alaisena: Puutteelinen

 

Ja kootut selitykset ;)

 

Olimme suoritusvuorossa numerolla neljä. Eli ensin paikallamakuu.

Noh, sattuipa hieman satelemaan vettä.... Meidän Nti Kermapersehän meni vasta kolmannella käskyllä maahan, ja kaks kertaa kesken liikkeen sain sen palauttaa istumisesta takaisin makuulle. Mutta se pysyy paikallaan, vaikkei makaa. Yks huoli siis vähemmän, se ei pamauta sieltä kenenkään kimppuun :) 

Sitten seuraamiseen. Arian kanssahan on tehty tosi lyhyttä pätkää seuraamista, jatkuvasti palkaten. Noh, päätin kuitenkin kokeilla kokeenomaista suoritusta, ja se pirulainen yllätti! Koko kaavion ajan ihan ilmiömäinen kontakti! Perusasennot ok, käännökset ok, nopeuden muutokset ok ja henkilöryhmä ok. WAU!

Vapaana seuraaminen meni lähes samoin kuin hihnassakin. Kontakti katosi siinä vaiheessa kun paikallamakuussa ollut koira päätti ilmoittaa että hänkin on kentällä. Mutta kontakti löytyi kyllä heti.

Henkilöryhmässä seuraaminen ois saanu olla tiiviimpää. Hieman siellä haahuiltiin, ei mitään isompia, mutta selvästi se on epävarmempi siellä.

Liikkeestä istumista on treenattu tosi vähän, ja siitäkin on aikaa. Käskyn kuullessaan neiti siis vaan jatkoi matkaa. Pysähdyin ja toistin käskyn, sitten jäätiin hienosti istumaan.

Paikallamakuun jälkeen tiesin, ettei tästä tule tänään mitään. Eihän märkään maahan nyt ainakaan toista kertaa enää voi mennä! Eikä menty, ennenkun kolmannella käskyllä kun olin pysähtyny. Luoksetulossa hieman jännäsin, kun Aria ei osaa ollenkaan loppuperusasentoa. Noh, käskystä hirmuisella vauhdilla viereen, poikittain :) Suunnilleen kuukausi sitten päätin vaihtaa luoksetulon loppuperusasennon eteentulemiseen, mutta eihän sitä nyt vielä osata. Onneks tota sivulletulemistakaan ei oo koskaan osattu, niin eteentulo saattaa joskus upotakin päähän ;)


Suuret kiitokset Ilkalle järjestämisestä ja Mialle tuomaroinnista! Ja Tiialle kanssajännittämisestä ;)